Сервиз - Апекс Сервиз

Сервиз

Сервиз, обслужване и ремонт на мотокари

Ефективен и бърз сервиз, обслужване и ремонт на мотокари и електрокари от професионалисти с опит. Всеки от техниците на Апекс Сервиз е с дългогодишен опит в ремонта на мотокари. Фирмата е с над двадесет годишен опит в обслужването на складова техника. Политика на фирмата е да инвестира в обучението на нашите техници и инженери за да бъдат нашите специалисти в крак с последните тенденции в развитието на складовата техника.

Апекс Сервиз е един от най-големите доставчици на резервни части в източна Европа. Това изключително много ускорява и улеснява сервиза и бързината на обслужване на складова техника. Разполагаме със складова база със стотици хиляди позиции резервни части на разположение, което редуцира времето за обслужване на техниката.

Разполагаме с техническа и информационна библиотека за почти всички марки и модели кари. Нашите техници имат достъп до огромна информационна база за бързо и лесно отстраняване на всички дефекти.

Нашите специалисти гарантират, че ще получите поддръжка на вашата складова техника която очаквате. Нашето доказано качество в поддръжка и ремонт на мотокари, ограничава разходите ви за сервизна дейност до минимум.

Сервизиране на всички марки мотокари и складова техника.
Реакция до 24 часа след приемане на подаден сигнал.
Минимален престой на машините.
В случай че вашата машина се нуждае от по-сериозен ремонт можете да се възползвате от нашите услуги за мотокар под наем.

Напълно оборудвани сервизни бази на територията на цялата страна – Апекс Сервиз разполага с офиси в София, Пловдив, Бургас, Варна.
Над 18 мобилни сервизни екипа, извършващи ремонт на място, дори вашата техника да се намира в населено място където не разполагаме с офис.

Гъвкави условия и индивидуални планове за абонаментно обслужване и поддръжка на база марка, модел, приложение и работна среда. Свържете се с нас за да стигнем заедно до най-добрия възможен вариант за обслужване.

Най-добрите цени.

За контакти:
тел.: 032/606 626
моб.: 0889 209 489
aservice@apexservice.net

Следете нашите новини и промоции всеки месец!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.