3-пластови гуми Osaka P – високи експлоатационни качества За разработване на състава на компонентите в гумите Osaka P се използват най-добрите суровини и модерни технологии. Материалите, използвани в състава на гумите, отговарят на всички регламенти, международни стандарти и спецификации. Гумите са преминали различни лабораторни, полеви и изпитателни тестове. Основни характеристики на 3-пластовите гуми Osaka P:

Дълъг пробег и ниска консумация на енергия
Максимална безопасност и стабилност
Изключително ниско съпротивление
Висока устойчивост на износване
Висока якост на конструкцията
Изключително дебела странична стена
Висока стабилност на сцеплението и при завиване
Ниска температура при работа с много добро разпределяне на топлината
Намаляване на разходите за поддръжка и замяна

Бюджетни двупластови гуми Osaka

Гумите OSAKA са изработени от материали, подходящи за всяко приложение. Гумите на OSAKA са двупластови бюджетни гуми, проектирани по специална формула, за да отговорят на нарастващото търсене на устойчиви супереластични гуми с ниска цена.

OSAKA предлага високо качество на протектора, по-висока устойчивост на износване, издръжливост и ниско загряване. Този продукт е преминал през всички строги процедури за тестване, за да се гарантира доброто качество. Контролът е решаващ за усъвършенстването на нашите гуми. Провеждат се изследвания на открито и закрито, за да се осигури съответствие на производството и безкомпромисна безопасност на дизайна на гумите.

Апекс Сервиз вече разполага с наличност и на двата модела 3-пластови Osaka P и двупластови Osaka.

За повече информация и оферти, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 0885 908 240