С електрическите нископовдигачи Mitsubishi всичко е възможно– включително работа на открито.
Когато клиентът ни изисква денонощна експлоатация в най-трудната среда и в най-ограничени пространства, електрическите палетни колички PREMIA ES са разработени точно за това!
Без значение какви целите, серията PREMIA отговаря и на най-високите изисквания за здравина, качество и ергономия.

Започваме новата 2022 с доставка на 20 броя електрически нископовдигачи Mitsubishi PREMIA ES, окомплектовани с необслужваеми батерии Hawker NexSys, които не изискват доливане.

Произведените в Европа NexSys батерии имат някои ключови предимства в сравнение с нашумялата напоследък китайско прозиведена литиево йонна технология.

Също като li-ion, NexSys батериите
– позволяват заряд по всяко време,
– не изискват изграждане на отделно зарядно помещение,
-имат дълга гаранция,
но!
– са и много по-лесно сервизируеми при проблем – резервните li-ion батерии са опасен товар и се транспортират по-бавно и трудно от Азия, рядко се държат на склад и изискват подмяна на цялата батерия, а не позволяват смяна на отделни клетки;
– много по-безопасни, за разлика от взривоопасните си конкуренти;
– и с капацитета си, който е равен или дори по-голям от този на стандартните оловно-киселинни батерии; и в пъти по-голям от този на литиево-йонните, позволяват и по-дълъг режим на работа, а не къси откоси от 1-2 часа преди да е нужно да се заредят както li-ion

Именно на тях се спря и нашия дългогодишен клиент – с един от най-взискателните и напрегнати работни режими.

Пожелаваме му неспирна и ползотворна работа не само през новата 2022 година, но и всички дълги години занапред, в които Mitsubishi ще работи безупречно за неговия бизнес.