Тел за заваряване и заваръчни консумативи

Апекс Сервиз предлага широка гама заваръчни консумативи и тел за заваряване.

Плътна тел за заваряване за MIG/MAG

Тел за заваряване работеща в защитна газова среда от CO², Ar+CO², Ar+O², Ar
Намира приложение за заваряване на нелегирани, ниско легирани и легирани стомани.
Употребява се в хранително вкусовата и химическата промишленост, корабостроене, автомобилостроене, мостове, метални конструкции, съдове под налягане и др.

Обмазани електроди

Намират приложение за заваряване на нелегирани, ниско легирани неръждаеми стомани и сплави. Електроди за твърдосплавно заваряване, целулозни електроди за заваряване на тръби и чугун. Употребяват се в автомобилостроенето, при строежа на метални конструкции, мостове, корабостроенето и др.

Широка гама от тръбно флюсови телове

За заваряване на нелегирани, ниско легирани и легирани стомани, твърдосплавно наваряване, работещи в защитна газова среда от CO², Ar+CO², Ar+O², Ar. Употребява се в корабостроенето, хранително вкусовата и химическата промишленост, автомобилостроене, мостове, тежки метални конструкции, съдове под налягане и др.

Комбинация от флюс и тел за подфлюсово заваряване

За елементи от метални конструкции, корабостроене, дебелостенни съдове под налягане, тръбопроводи и др.

Качество и предимства

Ниските производствени разходи и по-висока производителност е тайната за производство на устойчива на корозия сплав и качествена тел за заваряване. Голдън Бридж Уелдинг (Golden Bridge Welding) произвежда метали от топенето на суровините до крайните телове и пръчки. Характеристики на металите са, както следва:

  • Химически състав оптимизирани за всички процеси на заваряване.
  • Контролиран състав на  феритно съдържание и изключително ниски нива на примеси за повишена устойчивост.
  • Контрол на микроелементите за оптимална стабилност на дъгата, овлажняващи характеристики с изключително ниско ниво на пръски.
  • Контролирана повърхност за безпроблемно механизирано заваряване.
  • Дизайн на сплавта за оптимална устойчивост на корозия и механични свойства.
Забележки
  1. Обърнете внимание да не се превишават границите на нормалното напрежение. Заваряването с прекалено голям ток не само понижава структурната здравина, но също води до увеличение на пръскането и недостатъчно шлака.
  2. Изсушете електродите при 70 ~ 100° С за 30 ~ 60 минути преди употреба.
    Прекомерната абсорбция на влага намалява използваемост и може да доведе до пори в материала.
  3. Прекалено изсушаване, преди употреба предизвиква намаляване на проникването и влошаване на използваемостта.

Компанията Golden Bridge е сред най-големите производители на заваръчни материали, както в Китай, така и в целия свят. В годините запазва водещата си позиция в най-многолюдната държава в света благодарение на значителната си техническа сила, огромен мащаб на производството и прецизно научно управление.

Компанията не спира да инвестира в различни иновации в технологиите, което спомага за изключителността на заваръчните материали под марката Golden Bridge, които притежават множество характеристики, като широка гама, висока технология, високо качество и ниски цени.

Компанията притежава значителна техническа сила, пълен набор от методи за проверка, което прави качеството на продуктите стабилно. Компанията поема водещата роля при преминаването на международната система за управление на качеството ISO9001: 2000 в същата индустрия в Китай. Основните продукти са одобрени от класификационните дружества на девет страни, включително CCS, LR, BV, ABS, DNV, GL, NK, KR и RS.

В момента компанията покрива площ от 400 000 квадратни метра, с годишен производствен капацитет от около 1 000 000 метрични тона. Тя произвежда и продава заваръчни материали Golden Bridge, включително заваръчни електроди от въглеродна стомана, нисколегирана стомана, термоустойчива стомана, нискотемпературна стомана, неръждаема стомана, напластяване и чугун, плътна заваръчна тел, заваръчна жица с флуидно заваряване, потопена- дъгова заваръчна тел, аргонова дъгова заваръчна тел и спечен флюс, покриващ над 200 вида заваръчни материали.

Golden Bridge заваръчните материали се прилагат в корабоплавателната индустрия, при строителство на мостове, железопътни линии, локомотивни превозни средства, петролна и химическа промишленост, металургия, строителство и всякакъв вид механично производство.

Компанията поддържа много конкурентни цени, спрямо пазара и също така има възможност за производство и доставка на заваръчни материали, според заявките на клиентите. Освен това в професионалните отдели разполага с капацитет от инженери и техници, които могат да съдействат при всеки възникнал въпрос.

Мисия: Неуморими в преследването на висококачествени продукти и безкомпромисни в обслужването на нашите клиенти.