Екипът от специалисти „Научноизследователска и развойна дейност“ непрекъснато работи за осигуряване на иновации за почистващата техника, устойчиви технологии с ефективни решения и подобрява спестяването на работна сила, електроенергия и вода и набляга на използването на рециклирани материали. Целта е да се създадат най-добрите продукти с мисъл за устойчивото развитие на марката.

Групата с повече от 1000 професионалисти в сферата работи в над 120 страни с 10 клона в чужбина: Германия, Франция, Испания, Обединеното кралство, Норвегия, Китай, Индия, САЩ, Бенелюкс и Бразилия.

Компанията покрива всички ключови пазари, осигурявайки ноу-хау и консултации; оказване на съдействие и лично обучение на клиенти в цял свят; финансови инструменти за идентифициране на най-добрите икономически решения.

IPC Group разполага с най-пълното професионално портфолио за почистване и е в състояние да осигури несравнима възможност за персонализиране на продуктите, което да гарантира ефективност, за да се отговори на нуждите на клиентите – от почистване на жилища до индустриални технически решения.

Подопочистващи машини

SCRUBBER

Метачни машини

SWEEPER

Прахосмукачки за мокро и сухо почистване

VACUUM CLEANER

Екстрактори

EXTRACTOR