Любимата количка на логистики, борси, производства, складове и магазини отново е тук.

Електрическата палетна количка (или както я наричат повечето ни клиенти – “муле”), изцяло отговаря на репутацията си –
-работи здраво,
-непретенциозна за поддръжка,
-дълъг експлоатационен живот в сравнение с обикновените транспалетни колички, чиято честа подмяна в един момент става освен досадна, и неизгодна
но най-вечеспестява усилия на операторите ви и ще забърза и олекоти осезаемо работния ви процес.

Една ел.палетна количка ще свърши работа колкото няколко механични палетни колички, тъй като операторът не се изморява, работи по-бързо и може да повдига и обработва максималния товар – за разлика от ограничените и тромави възможности на ръчните колички, за които се препоръчва да не се товарят до пределния си капацитет; както и с тях да не се бута товар по-голям от 500кг, а само да се тегли.
Друго предимство на електрическите нископовдигачи е, че с тях се оперира много по-внимателно и прецизно и така не се наранява товарът.
С над 10-годишния ни опит с OSAKA, добрия ни сервиз и непрекъсната наличност на стока и части за нея, гарантираме качеството на изпълнение и ефективността за работата ви.

Стотиците продадени бройки и доволните ни клиенти говорят повече от всяка реклама – заповядайте в регионалните ни центрове в Пловдив, София, Варна, Бургас, Русе и Велико Търново, пробвайте и се уверете сами.
Предлагаме широка гама от механични транспалетни колички, електрически колички и полуелектрически стакери и ел стакери (високоповдигачи) – всичко за склада на едно място.