13 може да е фатално число, но за нас е на късмет – тази седмица мина под знака на зеления диамант Mitsubishi.

Обезпечихме изцяло логистичния процес на един изключително взискателен партньор – силно име в млечната индустрия. Доставката се състои от 13 машини Mitsubishi, пригодени за трисменен режим и съобразени с всички изисквания за безопасност, удобство и производителност.

След дълъг процес на внимателно консултиране, изучаване на нуждите на клиента ни в детайл и препоръки за оптимизиране, бе избран следният парк от машини:

4 електрически палетни колички (нископовдигач) – компактни, с платформа за оператор при преминаване на големи разстояния, с ходова част от чугун, високо ниво на защита от влага и прах, мощни батерии

2 газокара с последно поколение японски двигатели, с мека кабина и отоплител – за товаро-разтоварния процес извън склада

7 електрокара с големи батерии, асинхронни мотори, drive-in изпълнение, бели немаркиращи гуми, виличен изравнител, прикачно устройство притискач за товари.

Карите са изцяло в духа на японското съвършенство – динамични и ергономични, с изключително леко и интуитивно управление, оборудвани и с пълен комплект работно осветление и лампа Blue Spot, обозначаваща излизането на машината от коридора със синя светлинна точка, за допълнителна безопасност на служителите.

Щастливи сме, че нашият партньор ни се довери изцяло за оптимизиране на процеса си – желаем им дългогодишна, лека и ефективна работа с нас и Mitsubishi.

Заповядайте при нас да се уверите в предимството на зелените диаманти – ще ви предложим не просто техника за продажба – а грижа, отношение и коректност в дългосрочен план.

Напред с нас!