Независимо дали трябва да пренаредите склада си, предстои ви инвентаризация или имате работа със сезонен характер – бихте могли да се възползвате от мотокар под наем. Наемът на мотокари и складова техника дава много предимства без разходите за притежаване. Ако не използвате подемна техника в ежедневните си операции, наемът е най-добрият избор.

Защо да наемете мотокар?

Наемането на мотокар ви спестява пари и ви дава гъвкавост, необходима за извършване на дейността ви, без да се налага да инвестирате в закупуване на машина, която рядко ще използвате. Спестяване на време и пари са основните фактори при решението за наем на техника за вашия проект или дейност.

Справете се ефективно с временни задачи

Наемането на мотокари ви позволява бързо да свършите определена и краткотрайна работа. Може би имате нужда от мотокар само за разтоварване на камион, преподреждане на стока или за една седмица. В този случай наемането на мотокар спестява време и инвестиция. Наемането на оборудване според нуждите е по-удобно за вашия бюджет и ви спестява и разходи и грижи за поддръжка – тъй като те са включени в рентната нитакса.

Рентабилност

Наемите на мотокари са малка част от цената, която бихте заплатили за закупуването и притежаването му – особено в несигурните напоследък пандемични обстановки. Когато наемате машини от доказана и сигурна компания, спестявате пари и тревоги, като винаги разполагате с машина по ваша мярка – на една ръка разстояние. Машините са добре поддържани, изправни, с оборудване, съобразено с нуждите ви – дуплекс или триплекс мачта, подемност от 1500 до 8000кг, складова техника над 10 метра, електрокари, мотокари, газокари, складова електрическа техника като стакери и палетни колички. Ще ви осигурим подобрена производителност и лекота на работа с точната машина за нуждите ви.

А няма и никакъв проблем ако техниката Ви допадне и смятате да продължите дългосрочно, да се договорим и за закупуване или за по-атрактивна ставка на дългосрочен наем при договор над 12 месеца!

Преди да наемете техниката:

Бъдете ясни какви са вашите изисквания, преди да поръчате вашия мотокар. Има различни модели машини, които са проектирани за различни цели. Ако наемете неправилният мотокар, вашият проект или дейност ще бъдат затруднени, което ще ви отнеме време и пари. Преди да говорите с нас, е добре да сте наясно с няколко неща.

  • За колко време ще ви трябва мотокар? Часове, дни, седмици.
  • Какви са максималните товари, които ще премествате?
  • Какви са стелажите или условията, в които ще нареждате и премествате товари, за да можете да разберете височината на повдигане, която ще ви е необходима.
  • Ще ви трябват ли прикачни устройства като удължители, кламер за рола/бали и др.
  • В какви условия ще работи машината – закрито, открито, комбинирано – за да сте подготвени с правилния вид гориво и задвижване на машината.
  • Какъв е работният коридор, в който складовата техника трябва да се мушне при работа в складове и стелажи?
  • Имате ли рампа, на която да бъде разтоварена техниката при доставка?

Доверете се на АПЕКС СЕРВИЗ за наем на оборудване, защото имаме:

  • 27 години опит в бранша с кари, резервни части и сервиз, стелажи, наем, почистваща техника – всичко за склада,
  • Богата наличност и избор на кари,
  • Ненадминат мобилен и стационарен сервиз от специалисти, които са готови да реагират в най-кратки срокове;
  • Гъвкав транспорт, собствени камиони или партньорите ни от Пътна помощ, осигуряващ доставка до 2 часа,
  • Опция мотокарист при предварителна заявка
  • Коректно, компетентно и качествено обслужване към нашите клиенти – с отношение към Вашите нужди и проблеми
  • Атрактивни цени и условия при договаряне
  • Складове в Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе;
  • Клиенти като Профилинк, София Мед, Аурубис, СКФ, Сенсата, Лукойл

От най-малките до най-големите ни клиенти, от производството до дистрибуцията, от високотехнологичната фабрика до бостана с дини и пъпеши – имаме щастието да сме близко до всяка една дейност в България.

Можем да отговорим и на изискванията на най-взискателните бизнеси с дългосрочни наемни паркове, и на най-кратките задачи на нашите партньори.

Запитайте за оферта по Ваша мярка на kari@apexservice.net  или на телефон: 0889 21 58 55.

Заповядайте при нас – нека ви улесним!

Свържете се с нас

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.