Доставка от Апекс Сервиз!
 
Мотокарът, който избра клиентът на място в нашата база в гр. Пловдив беше дизелов CPCD30, с японски евросертифициран двигател YANMAR, подемност 3000кг, дуплексова мачта, супереластични гуми, виличен изравнител.
По желание на клиента брандирахме мотокара с неговото лого.
Детайли на мотокара:
Серията мотокари Osaka CPCD30-XW56F предлага иновативен дизайн, който интегрира висок клас функции и надеждност, без цената да е от високия клас. Те са много издръжливи, за да се справят дори с най-трудните задачи по обработка на материали.
Всички мотокари от серията включват икономичен и екологичен двигател Yanmar  с висока производителност, нисък разход на гориво и ниски вредни емисии.
Предлагат достъпна поддръжка, лесно опериране с машината, подобрена ергономичност за оператора и специално внимание към детайла, винаги с идеята за безопасност като приоритет.
Всички мотокари Осака имат необходимите сертификати, произвеждат се по ISO9001:2015, 14001:2015 и 18001 и отговарят или надвишават стандартите. Осака е един от най-безопасните и най-ефективните мотокари на пазара, с най-добро съотношение качество – цена.
Всеки мотокар Осака се характеризира с изключителна производителност, максимална видимост и стабилна конструкция.