С нова палетна стелажна система се сдобиха нашите клиенти от фирма „АСТ ПОПКОРН“ ООД – с. Труд.

„АСТ ПОПКОРН“ е българска компания, производител на микровълнови пуканки – една от компаниите с най-модерни сгради и оборудване в Европа. За производството си фирмата използва своя собствена висококачествена продукция. Продуктите на „АСТ ПОПКОРН“ отговарят на стандартите на Европейския съюз.

Конвенционалната складова система се смята за най-добрата система за складиране на палетизирани товари. Този тип стелажи за палети са изключително подходящи, когато съхранявате по-голямо разнообразие от продукти и имате нужда от директен достъп до всеки един палет в склада.  Височината на стелажите и широчината на коридорите между стелажите може да варира в зависимост от размерите на използваните повдигачи.

 

Апекс Сервиз предлага разнообразие от стелажни системи – конвенционални стелажи, “Drive In” стелажи, стелажи за ръчна обработка на товари, конзолни стелажи за дългомерни товари и стелажна система тип „Мецанин“. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: 032 601 000 или e-mail: kari@apexservice.net

Благодарим за гласуваното доверие на нашите клиенти от АСТ ПОПКОРН, като си пожелаваме още дълги години съвместна работа!

 

Екипът на Апекс Сервиз