Платформените вишки са приложими в множество складови, строителни и производствени дейности, като осигуряват придвижването и повдигането на оператор на необходимата височина до няколко метра, като в същото време предлагат сигурност и надеждност по време на работа. Платформата се издига до работната им височина чрез повдигащ ножичен механизъм. Според различните модели вишките разполагат с различна товароподемност. Те са подходящи за работа на терени с равна и стабилна повърхност с определен безопасен наклон. Електрическите самоходни ножични вишки се захранват чрез зареждане на батерия и са с вградена сигнализираща система, която алармира при превишаване на безопасния наклон на работа. Платформените вишки, които предлагаме са абсолютно безопасни, като са минали през специализиран технически преглед.

Ножична платформена вишка Оsaka

Представяме ви новите ни ножични платформени вишки с височина на повдигане до 12 метра и товароподемност 460кг., окомплектовани с Curtis controller, бели немаркиращи гуми, странични хидравлични подпори за по-голяма стабилност, 24-волтова батерия на щатския производител Trojan и зарядно устройство.

Ножичните платформи са подходящи за строителни дейности и проекти, поддръжка на сгради, складове, почистване на фасади, рязане на дървета, обезопасяване.
Новите членове на зеленото семейство на OSAKA са налични на склад, готови за тест драйв и експедиране, с 18 месеца гаранция и опции за лизинг.