fbpx

Непалетни системи

Непалетна система – за леки и средно-тежки товари, конзолна, мезонетна, мобилна. Метални шкафчета.

Лека стелажна система – Разделя работното пространство на склада на отделни участъци. Леки стелажни системи се препоръчват за складовете с широка гама артикули с малка или средна тежест. Тази система лесно се разширява или модифицира според складовите нужди по всяко време. При наличие на агресивна среда предлагаме горещо поцинковани рафтове към системата. Тази безболтова стелажна система дава възможност за ефективно и лесно решаване на складови проблеми с помощта на сменяеми компоненти. Друга важна характеристика е лесния монтаж и регулиране на нивата. Такава система от рафтове предлага и по-голяма вместимост на товара. Естетичният външен вид позволява приложение както в складови, така и в офис помещения.

Дизайнът на нашите греди позволява използването на талашитени и метални рафтове и ние можем също така да Ви предложим разделители и чекмеджета, за да получите завършен вид на тези стелажи. Със системата Easyrack Evolucion, възможностите за склада с безбройни: Стандартни стелажи за ръчна обработка, стелажи с шкафчета, разделители, носач за папки и много различни аксесоари за архиви, складови структури с една или две ниши за аксесоари с горни нива, мобилни стелажи за архиви и складове и много други приложения.

Характеристики:

 • безболтова връзка, лесни за сглобяване
 • тесните греди, които предлагаме, позволяват максимално използване на прострастранството
 • широката гама на покритието на стелажа позволява да направите най-подходящия избор
 • голяма гама от размери
 • профили със скрита перфорация
 • безупречна естетика
 • голяма гъвгавост и фунционалност
 

Стелажна система за леки товари

 

Основни компоненти на системата:

 1. Напречна греда
 2. Надлъжна греда
 3. Профил R-50
 4. Пластмасова стъпка
 5. Метални рафтове
 6. Преграда
 7. Свързващ профил
 

Стелажна система за средно тежки товари – системата се използва в складове, където се практикува ръчна обработка и не се използват палети. За да се спести складово пространство тази система може да се комбинира с различни видове стелажни системи. Употребява се предимно в големи супермаркети, центрове за дисрибуция, складове на едро и архивни хранилища. Различните нива са позиционирани от гредите и са проектирани за средно натоварване. Нивата се позиционират от гредите. Системата е създадена за бърз и лесен монтаж. Вариации от допълнителни принадлежности като метални рафтове, разделители, панели с мрежа и други осигуряват многофункционално използване на тази система. Складирането се извършва от пода или от пътеките, поставени във височина в проходите между стелажите.
Ние имаме единствена по рода си ПДЧ поддържаща система, която се вписва в интериора на гредите и позволява нивото на металните рафтове или ПДЧ да е еднакво с това на гредите.

Характеристики:

 • Направени са от студено валцована стомана
 • Външният слой е с прахово покритие на епоксидно полиестерена основа
 • Достъп от нулева кота на склада
 • Най-добро решение за ръчно стифиране
 

За средно-тежки товари

 

Основни компоненти на системата:

 1. Рамка
 2. Греди
 3. Греди със Z-образна форма
 4. Галванизиран панел за picking полици
 5. ПДЧ – полици
 6. Предпазен щифт
 7. Опора за плот
 8. Подложни планки
 9. Планка за рамка

Конзолната стелажна система се използва предимно за складиране на дългомерни товари, удовлетворява потребността от икономично складиране. Ако целта ви е да складирате дълги товари като дървени греди, метални или PVC тръби, профили, конзолната стелажна система е перфектното решение. Конзолната стелажна система е снабдена с регулируемо рамо.

Характеристики:

 • Бърз и лесен монтаж
 • Регулируеми във височина и подвижни рамена за по-пълно оползотворяване на наличното пространство
 • Опция метални стопери за предпазване на товара от падане
 • Възможност за изграждане на едностранни модули за стена или двустранни тип „елха”
 

Конзолна стелажна система

 

Основни компоненти на системата:

 1. Рамo
 2. Метални ограничители (предпазват от товара от падане)
 3. Основа
 4. Колона
 5. Свързващ профил

Мезонетната стелажна система е продукт, с който нашите клиенти могат най-добре да използват целия обем на работното помещение. Позволява оптимално използване на наличното пространство. Гъвкавият дизайн помага за бърз демонтаж и монтаж на ново място или необходими разширения на съществуващата конструкция. Геометрията на основните и напречни греди на мезонетната система позволява коректно и скрито разполагане на електрическите инсталации, запазвайки естетиката на помещението.

Характеристики:

 • Носещите колони може да се поставят на 7м по-между си
 • Удвоява и дори утроява площта на складовото помещение
 • Конструкцията на носещите греди позволява естетическо вграждане на ел. инсталации в конструкцията
 • Позволява бърз демонтаж и преместване на ново място
 

Мезонетна стелажна система

 

Основни компоненти на системата:

 1. Единична колона
 2. Двойна колона
 3. Основна греда
 4. Двойна основна греда
 5. Напречна греда
 6. Квадрат за напречна греда
 7. Скоби за напречната греда
 8. Плоскост (не е включена)

Мобилна стелажна система /производство само на ”KIMER”/ – компактна система за архиви на мобилна основа, позволяваща максимално използване на наличното пространство. Мобилните стелажи са много полезни за оптимизиране на складовото пространства като те не се нуждаят от няколко коридора за достигане на желаната позиция. Между отделните модули на системата се оставя само един коридор за достъп. Модулите се преместват ръчно по релси на пода спрямо мястото където трябва да бъде формиран нов коридор.Трябва само да се идентифицира нужната точка и да се офоми коридора. Това оптимизира наличното пространство и същевременно гарантира запазването на архивите подредени и в безопасност от пожар или наводнение. Системата може лесно да бъде приспособена към всяко помещение и да се използва при складирането на различни документи, книги, технически архиви и др.

Характеристики:

 • Редуциране на складовото пространство
 • Максимален складов капацитет
 • Безболтова връзка на металните полици
 • Височина от 100мм на първото товарно ниво на мобилните греди

 

Мобилни стелажи - 1 Мобилни стелажи - 2

Метални шкафчета – многофункционални и надеждни, те са един качествен продукт с естетичен дизайн, задоволяващ нуждите и изискванията на най-различни помещения: офиси, съблекални, архиви, училища, спортни центрове и други. Модулната система позволява разнообразни комбинации за приложение- различни ширини, с една, две или четири врати, различни комбинации на вътрешен дизайн. Нашите шкафчета са направени разглобяеми, така че винаги да се адаптират по всяко време и към всяко необходимо пространство Всеки компонент е изработен от галванизирана ламарина с голяма устойчивост от корозия, гарантираща здравина и дълга използваемост. Металните вратички се предлагат боядисани с епоксидно-полиестерно покритие, както и страниците, задните и предни панели. Основните размери на гардеробите са 50 см дълбочина и 180 см височина. Допълнително към металните шкафчета се предлагат и метални пейки, което е една перфектна комбинация.

Само нашите шкафчета се предлагат на пазара със заоблени ръбове, които са по-безопасни за използване. И още, шкафчетата изцяло са прахово боядисани с изключение на рафтовете, които са галванизирани, което дава на шкафчетата един елегантен изглед.

Характеристики:

 • Студено ламинирани метални страници с ниско съдържание на въглерод. Материалите са с качество АР02 или по-високо, отговарящо на нормите UNE EN 10025.
 • Дебелината на елементите е от 0.6 до 1.0 мм в зависимост от различните елементи.
 • Епоксидно полиестерно покритие за вратите, гърбовете, страниците, наклонения покрив и краката.
 • Галванизация за рафтовете и неръждавейка за основата.
 

Метални шкафчета

 

Основни компоненти на системата:

 1. Единична врата
 2. Страници на шкафчето
 3. Рафтове
 4. Гръб
 5. Наклонен покрив
 6. Триъгълни страници за покрива
 7. Декоративни страници
 8. Основа с крачета
 9. Вертикален разделител
 10. Долна /горна рамка
 11. Закачалка
 12. Държач за закачалката
 

Поръчайте непалетна система на отлична цена!

Обадете ни се

мотокари и електрокари
032 601 000