fbpx

Закуска за шампиони

На 5.10.2017 в централния офис на „АПЕКС СЕРВИЗ” ООД се състоя празнична закуска за всички колеги по повод преизпълнението на целевия оборот за м. септември.
Управителят адв. Емилия Хронева организира събитието, с което благодари лично на служителите на компанията за постигнатия таргет, който не би бил възможен без усилията на всеки един от тях.

Е Хронева

Този месец е един от най-добрите за фирмата за последните години и бележи заслужен връх след реорганизацията ѝ и имплементирането на съвременни и унифицирани процеси в цялата компания.

За служител на месеца бе избран и награден Петьо Петров, Инспектор качество в Стационарен сервиз на „АПЕКС СЕРВИЗ” ООД

Закуска за шампиони

Работата на мотивираните колеги от цяла България, упоритостта на фона на трудния и променлив български пазар и абсолютният им професионализъм във всяко едно от направленията, както и изключително успешния за „АПЕКС СЕРВИЗ” ООД Технически панаир в Пловдив, дадоха очакван резултат и вдигат летвата и за конкуренцията, и за амбициите на фирмата да продължава да се развива и да е лидер в сферата на подемно-транспортната техника.

Ние от АПЕКС СЕРВИЗ ООД благодарим и на Вас – нашите клиенти, и ви обещаваме, че ще продължим да се усъвършенстваме и да сме Вашия доверен партньор за кари, резервни части, сервиз, наем и стелажи.

Апекс Сервиз с нов успешен месец

Нека продължаваме да растем заедно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се
мотокари и електрокари