28.12.2016

Сервиз, обслужване и ремонт на мотокари

Ефективен и бърз сервиз, обслужване и ремонт на мотокари и електрокари от професионалисти с опит. Всеки от техниците на Апекс Сервиз е с дългогодишен опит в ремонта на мотокари. Фирмата е с над двадесет годишен опит в обслужването на складова техника. Политика на фирмата е да инвестира в обучението на нашите техници и инженери за да бъдат нашите специалисти в крак с последните тенденции в развитието на складовата техника.

мотокар сервиз

Апекс Сервиз е един от най-големите доставчици на резервни части в източна Европа. Това изключително много ускорява и улеснява сервиза и бързината на обслужване на складова техника. Разполагаме със складова база със стотици хиляди позиции резервни части на разположение, което редуцира времето за обслужване на техниката.

склад резервни части за мотокари

Разполагаме с техническа и информационна библиотека за почти всички марки и модели кари. Нашите техници имат достъп до огромна информационна база за бързо и лесно отстраняване на всички дефекти.

Нашите специалисти гарантират, че ще получите поддръжка на вашата складова техника която очаквате. Нашето доказано качество в поддръжка и ремонт на мотокари, ограничава разходите ви за сервизна дейност до минимум.

Сервизиране на всички марки мотокари и складова техника.
Реакция до 24 часа след приемане на подаден сигнал.
Минимален престой на машините.
В случай че вашата машина се нуждае от по-сериозен ремонт можете да се възползвате от нашите услуги за мотокар под наем.

склад мотокари

Сервизи за ремонт на мотокари

Напълно оборудвани сервизни бази на територията на цялата страна – Апекс Сервиз разполага с офиси в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново и Шумен.
Над 18 мобилни сервизни екипа, извършващи ремонт на място, дори вашата техника да се намира в населено място където не разполагаме с офис.

Автомобили сервиз

Най-добрите цени.

За контакти:
тел.: 032/606 626
моб.: 0889 209 489
aservice@apexservice.net

мотокари склад

Гъвкави условия и индивидуални планове за абонаментно обслужване и поддръжка на база марка, модел, приложение и работна среда. Свържете се с нас за да стигнем заедно до най-добрия възможен вариант за обслужване.