fbpx

Нов дизелов мотокар OSAKA зарадва учениците от ПГ по ПСТТ „Никола Й.Вапцаров”- Ямбол

“АПЕКС СЕРВИЗ” ООД с радост споделя с Вас, че беше избран за доставчик и предостави дизелов мотокар марка OSAKA CPCD18 от серия – XF с подемност 1800кг. за нуждите на

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ПОДЕМНА, СТРОИТЕЛНА И ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА
„Н. Й. ВАПЦАРОВ“ ГРАД ЯМБОЛ

мотокари от серия – XF

Машината е от най-високия клас на марката, комплектована с японски двигател YANMAR и изцяло оборудвана по европейските стандарти за безопасност и качество.

Възпитаниците на училището тържествено посрещнаха зеления „дракон” на своя празник на 30.11.2017.

мотокари от серия – XF Осака

Прилагаме и писмото на директорката на гимназията – г-жа Моника Петрова и пожелаваме успех и постоянство на учениците, които очакваме след време и като наши колеги!

Няколко думи за гимназията:

ПГ по ПСТТ е с 57-годишна история и обучава ученици в областта на пътно-строителната, подемно-транспортната и автотранспортната техника.

Мотокарът е закупен по НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование“ със спомоществователството на 4 ямболски фирми.

Ще се използва за обучение на ученици от всички ученици в гимназията, с което разширяваме придобитото от тях професионално обучение с още една правоспособност. Това дава шанс на възпитаниците ни да бъдат още по-конкуретноспособни на пазара на труда. Предвиждаме и обучение на външни лица в квалификационни курсове. Търсенето на мотокаристи в област Ямбол е голямо, поради построяването на голям спедиторски център до града и наличието на фирми, които имат нужда в  работата си от мотокаристи.

Сърдечно благодаря на всички от фирмата Ви, които спомогнахте празника на училището да придобие още по-тържествен вид и смисленост!

С поздрав и благодарности към Вас:
Моника Петрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се
мотокари и електрокари