fbpx

Първият в България и Източна Европа газокар CROWN C-5 е вече при собственика си – Стандарт Паркет – 97 ООД

 

Газокар CROWN C-5 бе доставен на фирма Стандарт Паркет – 97 ООД, с. Шивачево. Апекс Сервиз, като официален дилър на CROWN за България, е от първите на европейския пазар, които се довериха на вече доказалия се CROWN C-5 с LPG двигател, оборудвани с изключителен мотор, разработен от самата компания.
Газокарите Crown C-5 са с товароподемност 2 000 кг, 2 500 кг или 3 000 кг, произведени изцяло в САЩ, и са проектирани да издържат на изключително натоварен режим, преминаване на големи разстояния и неблагоприятни външни и вътрешни условия.
Управлението е максимално опростено и е подходящо и за водачи с неголям опит. От друга страна електрониката, хидравликата, ходовата част, ергономията – всеки един компонент е разработван и тестван до съвършенство, за да осигури 100 % ефективност и лесно сервизиране.
Освен това машината има възможност за избор на работен режим според натовареността на работния ден. По този начин може да се регулират разходите за газ и поддръжка.
Crown C-5 се характеризира с обширно работно пространство и, що се отнася до дизайна, изглежда като достоен представител на марката CROWN. Машината е здрава, удобна, с модерна визия, предвидена за висока производителност. Отличителни са заоблените профили на кабината, осигуряващи възможно най-голямо пространство на шофьора.

Пожелаваме успешна работа на клиентите ни от Стандарт Паркет – 97 ООД с CROWN!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обадете се
мотокари и електрокари